Detalls
Temps
60 minuts
Dificultat
Mitjana
Ingredients
2 cullerades soperes de llet
2 cullerades soperes de de vainilla
1 ou
1 mica de sal
200g de sucre blanc
150g de mantega
400g de farina
1/2 cullerada de postre de llevat
1 mica de bicarbonat
4 rajoles de xocolata Milka
Pasos
- Posem en un bol les dues cullerades de llet i les de vainilla.
- A continuació afegim l’ou, una mica de sal, el sucre i ho batem be amb la batedora de barnilles.
- Afegim la mantega prèviament desfeta i batem bé la barreja.
- Afegim la farina, el bicarbonat, el llevat i amassem bé fins que quedi una massa uniforme.
- Escalfem el forn a 150ºC i tallem la xocolata en trossets petits amb el ganivet i els barrejam amb la massa.
- Quan el forn estigui calent posem un paper per fornejar en una safata plana. Fem boletes amb la massa i les posem separades a la safata. Per fer les boletes uniformes podem utilitzar una cullera per fer boles de gelat.
- Fornegem durant 15 minuts aprox i les deixem refredar sobre una reixa uns minuts. Si no ens han cabut totes les galetes a la safata, repetim el procés de fornejat amb la massa que ha sobrat.