Albergínies a la parmigiana sense parmigiano

Detalles

Racions

2 persones

Temps de cocció

30 minuts

Dificultat

Fàcil

Ingredients

  • 2 albergínies

  • 3 pastanagues

  • 1 ceba

  • 800g tomàquet triturat cru

  • 150g mozzarella ratllada

  • 2 culleres soperes de pa ratllat

  • oli

  • sal

  • pebre

  • orenga

  • timó

Pasos

  • Es laminen les albergínies longitudinalment i es posen en un paper per anar al forn (hi posem sal i pebre).
  • Es posa al forn a 180ºC (foc a dalt i a baix) uns 15min.
  • Es fa un sofregit amb la ceba, pastanaga ratllada i el tomàquet. Se li afegeix sal i especies al gust (la recepta original porta alfàbrega)
  • En una safata es munta en capes: làmines d’albergínia passades pel forn, sofregit, formatge, albergínies, sofregit, albergínies, sofregit, formatge i pa ratllat (li donarà un toc cruixent).
  • Al forn 15min a 180ºC fins que el formatge quedi ben fos.