Detalles
Racions
2 persones
Temps de cocció
30 minuts
Dificultat
Fàcil
Ingredients
2 albergínies
3 pastanagues
1 ceba
800g tomàquet triturat cru
150g mozzarella ratllada
2 culleres soperes de pa ratllat
oli
sal
pebre
orenga
timó
Pasos
- Es laminen les albergínies longitudinalment i es posen en un paper per anar al forn (hi posem sal i pebre).
- Es posa al forn a 180ºC (foc a dalt i a baix) uns 15min.
- Es fa un sofregit amb la ceba, pastanaga ratllada i el tomàquet. Se li afegeix sal i especies al gust (la recepta original porta alfàbrega)
- En una safata es munta en capes: làmines d’albergínia passades pel forn, sofregit, formatge, albergínies, sofregit, albergínies, sofregit, formatge i pa ratllat (li donarà un toc cruixent).
- Al forn 15min a 180ºC fins que el formatge quedi ben fos.