Carpaccio de carabassó

Detalles

Cantidad

2 persones

Tiempo

20 minuts

Dificultad

Fàcil

Ingredientes

  • 1 carbassó

  • 1 pebrot verd italià

  • 1 tomàquet madur

  • 1/2 ceba

  • formatge de tetilla

  • vinagre

  • oli

  • sal

  • pebre negre mòlt

Pasos

  • Tallem el carabassó amb l’ajuda d’una mandolina en rodanxes molt fines i les col·loquem sobre un plat
  • Tallem la ceba i el pebrot en trosses petits i els posem en un bol.
  • Pelem i tallem en trossets petits el tomàquet i ho afegim al bol amb el pebrot i la ceba.
  • Afegim l’oli i el vinagre a les verdures (al gust). La proporció serà 2 de vinagre per 1 d’oli.
  • Afegim sal, pebre i deixem reposar 5 minuts.
  • Passat aquest temps afegim la barreja sobre els carabassons talllats i deixem macerar una estona.
  • Finalment tallem el formatge en làmines i les posem sobre els carabassons amb la vinagreta.