Pasta fresca – Tallarines

Detalles

Racions

2 persones

Dificultat

Fàcil

Ingredients

  • 300 g farina de blat

  • 2 ous

  • 25 ml agua natural

Pasos

  • Tamisar la farina en un bol i posar-la en forma de volcà (amb el cràter buit).
  • Batre els ous i posar-los en el cràter del volcà.
  • Barrejar bé i afegir l’aigua a mida que la massa ho necessiti.
  • Aconseguir una massa homogènia que no s’enganxi als dits.
  • Deixar reposar la massa tapada amb film al menys 30 min a temperatura ambient.
  • Dividir la massa en boles i estirar-les amb el corró o una ampolla neta (posar farina sobre el marbre).
  • Fer rectangles tallant els extrems.
  • Posar farina sobre la massa i doblegar-la unes quantes vegades (queda com un tronquet).
  • Tallar la massa.
  • Bullir la massa amb aigua abundant durant uns 7 min (depèn de gruix de la massa i del gust del consumidor/a).